Despre BICOM P.A.


(+) vezi clip
S.C. BICOM PA S.R.L. si-a inceput activitatea in acest domeniu in anul 1996, cu numai 8 role de material, ajungand la 15 – 20 TIR-uri pe an.

Capitalul Social al firmei este de 71.000 lei, iar activitatea de import si desfacere a materialelelor necesare productiei publicitare se desfasoara in prezent cu 15 persoane, incluzand si personalul de servire.

In prezent firma noastra este importator si distribuitor in ROMANIA a produselor si accesoriilor specifice pentru productia publicitara si nu numai.

Autocolantul comercializat de noi pentru inscriptionari se numeste MULTIFIX si se foloseste numai pentru inscriptionarea bannerelor, prelatelor, etc.

Accesoriile si sculele sunt importate din Germania si intra in categoria produselor profesionale, ca de altfel toate produsele ce se valorifica prin noi.

Toate produsele valorificate de firma BICOM PA intra in categoria PRODUSE PROFESIONALE.

Daca va veti numara printre beneficiarii nostri frecventi, inseamna ca si calificativul acordat a fost favorabil.

Raportul calitate-pret este cel mai competitiv la toate produsele importate si distribuite prin noi, indiferent ca este vorba de materiale textile impregnate cu PVC, materiale de firme luminoase, panouri stradale, accesorii sau aparatura de lipit, componente, plasa, mesh-uri, polycristal, materiale gonflabile, etc.

Certificari

Calitatea produselor noastre este atestata si de urmatoarele certificate:

   

Organizare